Ligging

De stichting is gevestigd in de voormalige brugwachters woning nabij de Trappistenbrug. Deze is bereikbaar per bus, lijn 141.

Het pand staat aan de grens van Tilburg, net in het prachtige buitengebied richting Moergestel. Het trappistenklooster, bekend van La Trappe, ligt op loopafstand. Daar is het heerlijk vertoeven bij goed weer. Verder is het een heerlijk wandel en fiets gebied waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Het uitgaansleven en het centrum is maar ongeveer 3 km vanaf de stichting. In Tilburg is dan ook altijd iets te beleven. Het station ligt op ongeveer 5 km afstand.

Per auto kun je op de A58 de afslag Beekse Bergen nemen. Je moet dan onder aan de afslag richting Tilburg, na de benzinepomp, de eerste weg rechts.