Reactie plaatsen

Jolanda
3 maanden geleden

Vorige week was mijn autistische zoon van 15 jaar verstandelijk 4 jaar weggelopen.
Gelukkig hadden deze lieve mensen zich over hem ontfermd en de politie gebeld ! !
Nog even een bloemetje gebracht en kennis gemaakt ...
Wat een lieverds ...komen Vd zomer nog eens langs met Jeroen !!

Smithd520
5 maanden geleden

Magnificent beat ! I wish to apprentice even as you amend your site, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I were a little bit acquainted of this your broadcast offered bright transparent concept dekcaaebkdddfdde

Bekende
een jaar geleden

Nog nooit zulke zielige mensen gezien en gehoord.
Mensen kapot maken oplichten en liegen en bedriegen daar zijn ze HEEL goed in.

Claudia van Hest
een jaar geleden

Beste Frans en Hennie,

Ik mail jullie omdat mijn zwager Hans van Hest jullie ontzettende fijne mensen vindt.
De reden dat ik mail is helaas niet leuk.
Hans is ernstig ziek (alvleesklierkanker) en gaat helaas in korte tijd erg achteruit.
Alvleesklierkanker is een hele gemene en genezing is helaas niet mogelijk.
Verschrikkelijk voor hem.
Als familie staan we machteloos toe te kijken hoe de rot ziekte hem verzwakt.
Afgelopen week hebben we hans gevraagd of hij nog mensen zou willen zien of spreken.
Jullie namen werden al snel door hem genoemd. Als het binnen jullie mogelijkheden ligt denk ik dat Hans het ontzettend fijn zou vinden om een telefoontje, kaartje, mailtje of bezoekje van jullie te ontvangen.

Groeten Claudia van Hest.

Hans van Hest
hansvanhest@versatel.nl

Hans van Hest
Ringbaan zuid 127
5021 EA Tilburg

Gerard en Cilia
2 jaar geleden

Hallo Frans en Hennie,
Zomaar onverwachts zaten we bij jullie op het terras aan de koffie.We
hoorden onder het genot van een kopje koffie van het mooie project waarin jullie bepaalde mensen een duwtje in de rug geven. Het gaf ons een warm gevoel.Frans en Hennie wij stapten weer op onze fiets om onze route te vervolgen,onze middag was geweldig. Dank en veel liefs van ons!
Gerard en Cilia

Henk Molhuysen
2 jaar geleden

Beste Henny en Frans,
Vandaag "kijkbezoek" gehad bij jullie en ik was blij verrast door het warme en joviale welkom.. Mooi project en een erg goede doelstelling. Graag wil ik helpen om dit alles in stand te houden door te klussen, etc.
Ik kijk ernaar uit!!!
Groetjes
Henk

Afke spikmans
3 jaar geleden

Beste Hennie en Frans,
Bedankt voor de bijzondere ontmoeting die wij afgelopen zaterdag met jullie hebben gehad!
Wat bijzonder om te mogen ervaren dat er zulke mensen bestaan zoals jullie! Prachtige stichting met mooie doelen! Wat een warm welkom!
Wij wensen jullie dan ook veel succes voor de toekomst en we hopen dat er nog veel cliƫnten zijn die gebruik mogen maken van jullie hulp!
Groetjes namens de dames van het vrijgezellenfeest!

Saskia en Frans
4 jaar geleden

Hennie en Frans,
Jullie doen mooi werk met deze stichting. De website is duidelijk en overzichtelijk. Zet jullie werk nog maar lang voort!

Thijs en Ilse
4 jaar geleden

Lieve Frans en Hennie,

Wat een geweldige stichting en een mooie website!

Groetjes,
Thijs en Ilse